Velkommen til Røldal sommersider!

0
Shares

Rype- og småviltjakt kan kjøpast på Røldal Statsalmenning. Dagskort for rypejakt på Haukelifjell får du på Haukeliseter Fjellstue, 20 minutt aust for Røldal. 

Det er ikkje småviltjakt med hund på Røldal Statsalmenning.Rypejakt og reinsdyrjakt på Hardangervidda kan kjøpast hjå Helleik Rabbe. 

Fiske

Røldalsvatnet byr på garantert fangst, og det er fritt stangfiske! Dei beste fiskeplassane er ved utløpet av kanalen, ein km sør for sentrum. Me kan by på mange fiskevatn og -tjørn i og rundt Røldal der ein kan fiske aure. Fiskekort får du kjøpt på Røldal Turistinformasjon og Shellstasjonen, og på inatur https://www.inatur.no/fiske/50ed36c3e4b092f33faf5120/stongfiske-roldal. Båtutleige finn du på Seim Camping.

Storauren finn du i Suldalsvatnet, 30 minutt sør for Røldal. Fiskekort får du kjøpt i butikken på Nesflaten. Fortset du videre mot Suldalsosen kan du fiske laks i Suldalslågen.

Om du vil fiske i sjøen er det mogleg.  Me har fire forskjellige fjordar innan 45 km frå Røldal: Saudafjorden, Hylsfjorden, Sørfjorden og Åkrafjorden.

 

0
Shares

Sommaraktivitetar

Sommeraktiviteter i RøldalVelkomen til Røldal, den perfekte base for naturopplevingar i Fjord-Noreg!

Her finn du uendelege stiar og fjellvegar i alle retningar, flotte fiskevatn og til og med toppar med snø heile året!

Les meir

Attraksjoner

Røldal StavkyrkjeI og rundt Røldal finn du eit utal spor etter tidlegare aktivitet.

I fjellområda finn du stølstufter, gamle ferdslevegar og teikn på tusenårige jakttradisjonar.

Les meir

Overnatting

Overnatting i RøldalRøldal har tradisjonar for reiseliv, og her finn du alt frå enkle teltplassar til moderne hotellrom.

På Hordatun er det hotellrom og leilegheiter, og inne i Røldal finn du eit breitt utval overnatting for ein kvar smak.

Les meir

AMPZ_THANK_YOU

Close

AMPZ_TEXT_FLYIN