0
Shares

Røldal får mye snø, normalt faller det omtrent 11 meter snø per vinter i anlegget. På de høyeste toppene faller det snø hver måned hele året, i skisenteret pleier vinteren å komme i november, og normalt åpner skisenteret for sesongen i månedsskiftet november/desember. Normal snødybde er 2-4 meter. Temperaturen er sjelden under -10 grader, og de store snøfallene kommer fra sør, sørvest og vest. Når været kommer fra nordvest er det ofte snøbyger, som og kan gi mye nysnø. Kommer været fra øst er det sjelden nevneverdig nedbør. 

Nedbøren kommer jevnt gjennom hele vinteren, men april er vesentlig tørrere enn de andre månedene i vinterhalvåret. I snitt er det omtrent 40-50 dager med 10 cm eller mer nysnø per vinter. 

(Bilde er fra 2 seter stolheisen, denne er ikke i drift lenger og ble fjernet høsten 2019)
De store snøfallene medfører mye ekstra arbeid i form av rydding og fjerning av snø, men sørger og for flotte forhold for alpin glede på ski og brett.

0
Shares

Kjøp heiskort Røldal

Kjøper du heiskort online sparer du tid i kø, og kan gå rett på heisen!

Alt du trenger er et key-card fra før, så kan du enkelt lade opp ditt heiskort, bare klikk deg inn på lenken under.

Kjøp heiskort online!

Skiutleie Røldal

Har du ikke eget skiutstyr? Vi har utleie av moderne alpinski og snowboard. Staver og skisko kan vi selvfølgelig og tilby. Hjelm låner du gratis av oss!

Les mer

Overnatting Røldal

Leiligheter i gangavstand fra skisenteret, moderne hotellrom og leiligheter på Hordatun, eller et bredt utvalg overnatting for enhver smak inne i Røldal? I nærområdet finner du og annen overnatting med særpreg, fra fjellstuer via designhotell til mer luksuriøse alternativ.

Les mer

AMPZ_THANK_YOU

Close

AMPZ_TEXT_FLYIN