0
Shares


Røldal Skisenter er et populært anlegg å besøke når skolen planlegger skidag. For skoler er det egne, sterkt rabatterte priser!

Med knappe to timer fra Haugesund og ca tre timer fra Stavanger er Røldal Skisenter et naturlig valg når det gjelder skidag eller leirskoleopphold.

For sesongen 2019/20 kan vi tillby følgene skolepriser: 

  • Heiskort for elev på skoleskidag i midtuke kr 165,-
  • Komplett utleie for elev skoleskidag i midtuke kr 150,-
  • Snowboard for elev skoleskidag i midtuke Kr.200,-
  • Lærere gratis.

    Tilbudet gjelder i midtuke (Mandag-Fredag) Tibudet gjelder ikke vinterferie eller påskeferie. For bestilling av skiutstyr , heiskort eller skidag, send en e-post til: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller tlf. 53 65 48 00. Velkommen til Røldal! 

0
Shares

Kjøp heiskort Røldal

Kjøper du heiskort online sparer du tid i kø, og kan gå rett på heisen!

Alt du trenger er et key-card fra før, så kan du enkelt lade opp ditt heiskort, bare klikk deg inn på lenken under.

Kjøp heiskort online!

Skiutleie Røldal

Har du ikke eget skiutstyr? Vi har utleie av moderne alpinski og snowboard. Staver og skisko kan vi selvfølgelig og tilby. Hjelm låner du gratis av oss!

Les mer

Overnatting Røldal

Leiligheter i gangavstand fra skisenteret, moderne hotellrom og leiligheter på Hordatun, eller et bredt utvalg overnatting for enhver smak inne i Røldal? I nærområdet finner du og annen overnatting med særpreg, fra fjellstuer via designhotell til mer luksuriøse alternativ.

Les mer

AMPZ_THANK_YOU

Close

AMPZ_TEXT_FLYIN