0
Shares

Vinteren nærmer seg og det er ikke lenge til snøen laver ned. Røldal skisenter søker derfor etter personer som ønsker seg en sesongjobb. Vi trenger folk i helger, midtuke

og ferier. Fritt valg om du bare ønsker å jobbe helger, ferier eller miduke. 

Ledige jobber til denne sesonger er: 

  • Skiutleie/skishop
  • Heisførere (skitrekk og stolheis) midtuke eller helger (min 18 år)
  • Billettsalg 
  • Skiskole

Alle våre ansatte må kunne bidra i forskjellige roller når det er stor pågang, og vi forventer at at ditt gode humør smitter over på våre gjester. 

Om du mener dette er noe for deg, sender du søknad til: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Søknadsfrist 1. November

Smeltehuset drifter begge varmesuene i skisenteret, så ønsker du å søke jobb i kafe, sender du søknad til: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.  

Ved spørsmål ring Oddvar, på tlf: 90790787

 

 

0
Shares

Kjøp heiskort Røldal

Kjøper du heiskort online sparer du tid i kø, og kan gå rett på heisen!

Alt du trenger er et key-card fra før, så kan du enkelt lade opp ditt heiskort, bare klikk deg inn på lenken under.

Kjøp heiskort online!

Skiutleie Røldal

Har du ikke eget skiutstyr? Vi har utleie av moderne alpinski og snowboard. Staver og skisko kan vi selvfølgelig og tilby. Hjelm låner du gratis av oss!

Les mer

Overnatting Røldal

Leiligheter i gangavstand fra skisenteret, moderne hotellrom og leiligheter på Hordatun, eller et bredt utvalg overnatting for enhver smak inne i Røldal? I nærområdet finner du og annen overnatting med særpreg, fra fjellstuer via designhotell til mer luksuriøse alternativ.

Les mer

AMPZ_THANK_YOU

Close

AMPZ_TEXT_FLYIN