• Kjøp heiskort - skiskole - skibuss og aktiviteter her

  Kjøp heiskort på nett, så kan du gå rett på heisen. Heiskort kjøpt online gir mer tid på ski! Les meir
 • Velkommen til Røldal!

  Røldal - Norges snøparadis!11 meter snø. Hvert år. 6 heiser. 610 høydemeter. Nedfarter for alle. Ubegrenset frikjøring. Røldal må oppleves! Les meir
 • Arrangement

  Det skjer mye i Røldal! Enten du vil se verdensstjernene i Røldal Freeride og Røldal NedOpp i april eller vil bli med på stillongsfest, her finner du noe som passer for deg! Les meir
 • Frikjøring

  Røldal er kjent som et løssnøparadis. For trygg frikjøring anbefaler vi bruk av guide. Les meir
 • Overnatting i Røldal

  Camping, hytte eller hotell? Du finner alltid en seng som passer deg i Røldal! Les meir
 • Puddersnø?

  Norges ærligste føremelding! Vi gir deg ærlige og oppdaterte føremeldinger minst en gang om dagen i sesongen Les meir
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
0
Shares

Hyttedrøm i en av Norges mest snøsikre skiområder? Vi har nå kun 2 tomter igjen for salg! 
Hyttetomtene ligger perfekt til

 

like ved påstigningen til Røldal Ekspress og gangavstand til Røldalsterrassen.

For mer info; kontakt Andre Botnen i Håradalen Utvikling
på tlf. 48230109 eller epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Bilde fra 29/11-2017

 For mer info; kontakt Andre Botnen i Håradalen Utvikling
på tlf. 48230109 eller epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Praktisk info:

Tomtebeskrivelse:
- 2 ferdig opparbeidede selveier tomter uten hverken byggeklausul eller utleieklausul i felt bestående av ca. 40 tomter. Tomtene ligger ved ny ekspressheis ved undergangen (685 moh.) til Røldalsterrassen med avstigning på 1006 moh. Heisen har åpnet opp for helt nytt skiterreng.
- Selger setter av stikk til vann, kloakk, strøm og fiberkabel til tomtene. Veier er laget/blir laget for selgers regning som vist i reguleringsplan.
- Hyttetomtene ligger nær påstigningen til den nye ekspressheisen, i området mellom dagens bunnstasjon og Røldalsterrassen.
- Hvis ønskelig kan kjøpere velge å benytte seg av Røldal Bookings tjenester i forbindelse med utleie. Det er ikke pliktig utleie.
- Tomtene kan bebygges med den største hyttetypen ihht reguleringen med bebygd areal 130 kvm.

Beliggenhet:
Den nye ekspressheisen (stolheis) starter like ved disse 40 tomtene. Røldals eneste "ski-in ski-out" tomter. 

Røldal Skisenter kan tilby noe for enhver smak, enten du trives best i de grønne løypene, søker utfordringer i bratthengene eller foretrekker løssnøkjøring. Røldal Ekspress transporterer alle opp i anlegget. Her er nybegynnerheisen med varmestue like ved et fint utgangspunkt for barnefamilier og nybegynnere. For de mer erfarne er det 5 skitrekk til. Anlegget har til sammen 7 heiser. De øverste skitrekkene ender på 1325 moh.

Med ca. 6 minutters kjøring er en på Korlevoll / Seljestad hvor en finner lysløype, skistadion og mangfoldige kilometer med preparerte langrennsløyper. Fint for familier og mosjonister. For de spreke kan en ta turen via preparerte løyper til Kyrkjenuten hvor en har utsikt til havet på fine dager.

Adkomst:
E-134 fra Haugesund mot Oslo. Passer Seljestad, gjennom 2 tunneler. Da med Røldal Skisenter på venstre side og "S-feltet" på høyre side.

Parkering:
Iflg. reguleringsplan må parkeringsplasser opparbeides samtidig med utbygging av hyttene. Hytter kan ikke tas i bruk før det er etablert 1,5 parkeringsplass pr hytte. For de tomtene som ikke har vei frem skal parkeringsplasser være opparbeidet før hyttene tas i bruk. Selgerne vil opparbeide alle parkeringsplassene som er anvist i reguleringsplanen i forbindelse med at de lager veien. Det er satt av plass til omtrent 90 biler på felles parkering for tomteområdet. I tillegg er det 154 parkeringsplasser for allmennheten. Dette er tiltenkt brukere av Røldal skisenter.

Vei/ vann/ kloakk:
Selger setter av stikk til vann, kloakk, strøm og fiberkabel til tomtene. Veier og infrastruktur er laget / blir laget for selgers regning som vist i reguleringsplan. Skåneviksstrand Maskinstasjon AS har igangsatt arbeidene med vei, vann og kloakk. Servicebygget er ferdigstilt. Det arbeides sammenhengende til hele feltet er ferdigstillt.
Alle kjøperne vil få tinglyst veirett fra hovedvei og frem til sin tomt. Det vil bli tilrettelagt for bredbånd fra Hardanger Nett.

Alle tomteeierne må betale Håradalen Utvikling AS en årlig serviceavgift til dekning for fellesutgifter på kr. 6875 inkl. mva. Dette dekker kostnader ved brøyting, drift og vedlikehold av veier, gatebelysning, innendørs renovasjonscontainere og diverse strømutgifter som varmekabler i vannledninger m.m. Serviceavgiften vil bli inflasjonsjustert èn gang i året. Serviceavgiften blir innkrevd første gang i januar året etter at eiendommen er overtatt.

Tilkoblingsgebyrer for vann og avløp til Odda kommune må betales før hyttene tas i bruk.

Beskaffenhet:
Tomter og priser
Selveier tomter på litt over 700 kvm. uten hverken byggeklausul eller utleieklausul.

Tomtene er ferdig opparbeidet/planert og klar for bygging. 

Prisliste:
T 11 - 30/346 - Kr. 1 190 000 - 733 kvm.
T 12 - 30/347 - Kr. 1 190 000 - 718 kvm.

Tomteareal i følge fonnakart.no

Regulering:
Regulert til hytteformål.

Det informeres om at Håradalen Utvikling AS forsøker å fortette feltet med ytterliggere tomter. Fortetnigsplan ligger til godkjenninig hos Odda kommune. For mer info, kontakt Andre Botnen i Håradalen Utvikling på tlf. 48230109

Omkostninger:
2,5% dokumentavgift kr 29 750
Attestasjonsgebyr kr 172
Tinglysingsgebyr skjøte kr 525
Tinglysingsgebyr pr. pantobl. kr 525

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.

Matrikkelinformasjon
Kommunenr: 1228
Gårdsnr: 30
Bruksnr: 307

 

For visning, spørsmål eller bare en hyggelig tomteprat, ta kontakt med Daglig leder i Håradalen Utvikling:
Andre Botnen
Tlf. 48230109
Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

0
Shares

Kjøp heiskort Røldal

Kjøper du heiskort online sparer du tid i kø, og kan gå rett på heisen!

Alt du trenger er et key-card fra før, så kan du enkelt lade opp ditt heiskort, bare klikk deg inn på lenken under.

Kjøp heiskort online!

Skiutleie Røldal

Har du ikke eget skiutstyr? Vi har utleie av moderne alpinski og snowboard. Staver og skisko kan vi selvfølgelig og tilby. Hjelm låner du gratis av oss!

Les mer

Overnatting Røldal

Leiligheter i gangavstand fra skisenteret, moderne hotellrom og leiligheter på Hordatun, eller et bredt utvalg overnatting for enhver smak inne i Røldal? I nærområdet finner du og annen overnatting med særpreg, fra fjellstuer via designhotell til mer luksuriøse alternativ.

Les mer